Megbízható Cég
Megbízható Cég

24340 Bácskossuthfalva, Szerbia

Kendergyár 29

tel 381(0)24-741-480; 381(0)63-565-612

e-mail sava@galvanizacija.rs

PIB 101445056

Gmap SAVA szr Stara Moravica

galvanizáció

Az üzem képeLaboratórium
SzenyviztisztitóAz üzem

SZR SAVA (ejtsd:SZÁVA) 1994-ben indult mint családi üzem a munkával, nagyon szerény körülmények között de nagy lelkesedéssel és mégnagyobb tudással. Ma az üzem 500m² munkafelületen dolgozik.
A mi alapmunkaterületünk a fémfelületek galvanizálása, korrózióvédelem és diszitő célokra. A technológiáink kisérik a modern idők követelményeit de a minőségünk ellenáll a nagyüzemek komerciális igényeinek és hűen ragaszkodunk a régi idők előirt rétegvastagságaihoz!
A galvanizálási eljárások közül a következőkkel rendelkezünk: rezezés (alkalikus és savas), sárgarezezés, fényes nikkelezés, fekete nikkelezés, aranyozás, kemény és dekorativ ezüstözés, valamint különböző patinák (fekete, barna) rézen, sárgarézen, nikkelen és ezüstön. Lehetőségünk van más technológiák bevezetésére a munkapartnereink szükségleteitől függően. A felületvédelmet függesztőszerszámokon és dobgalvanizálással végezzük, a tárgyak nagyságától függően.
Dolgozunk: az elektromos ipar részére – elektromos érintkezők, a bútor ipar részére – funkciós és diszitő vasalások, cipőipar részére – csatok, kapcsok stb, templomok részére, sportrendezmények és kiállitások részére – érmek, emblémák stb, különböző bizsutáru – csatok, függők, gyűrűk, láncok stb, és még sok mindent a munkapartnereink szükséglete szerint.
  • Rešenje od APR-aPDF dokumetJPG dokument
  • Obrazac za evidentiranje poslovnih partneraPDF dokumetJPG dokumet
  • Obrazac PEPDVPDF dokumetJPG dokumet
Radni prostor
Precistac otpadnih voda
Laboratorija
Pogled sa ulice